پرکردن دندان

پرکردن دندان

دندان ها بعد از خرابی حتما نباید کشیده شوند. اگر تاج دندان سالم باشد و یا تحمل و استقامت داشته باشد می توان با روش های ترمیمی دندان را حفظ کرد و مانع از کشیدن دندان شد. هیچ دندانی همچون طبیعی خود انسان نیست و هر چقدر هم که علم پیشرفت کند باز هم دندان واقعی بهتر از دندان مصنوعی است. از همین رو در صورتی که دندان قابل ترمیم باشد بعد از برداشتن خرابی و پوسیدگی، پزشک به فرد پیشنهاد پرکردن دندان را می دهد.

کلینیک تخصصی دکتر هیلا یوسفی با کادری مجرب و حرفه ای و نوین ترین روش های دندانپزشکی جهت ارائه انواع خدمات عمومی و VIP در خدمت شما عزیزان است. با شماره های درج شده تماس حاصل نمایید و از خدمات ما بهره مند شوید. امکان دریافت رزرو تلفنی در کوتاه ترین زمان ممکن و همچنین رزرو اینترنتی سریع را با ما تجربه کنید. 

پر کردن دندان چیست؟

دندان در صورتی که قابل ترمیم باشد و خرابی به ریشه دندان نرسیده باشد دندانپزشک پیشنهاد می کند که دندان پر شود. گاهی نیاز است که قبل از پر کردن عصب کشی انجام شود که این موضوع به خاطر رسیدن پوسیدگی به اعصاب دندان است. اما پر کردن یعنی چه؟

پر کردن دندان یعنی حذف پوسیدگی های دندان و پر کردن حفره دندان با مواد مستحکم که به وسیله این مواد دندان مستحکم شده و دیگر نیاز به کشیدن دندان نیست. در انتها نیز روکش شدن دندان که موجب استحکام دندان در برابر شکنندگی میشود انجام میشود.

موادی که برای پر کردن استفاده میشود چیست؟

موادی که برای پر کردن استفاده میشود امروزه بسیار زیاد شده است. این مواد شامل طلا، سرامیک، آمالگام، رزین کامپوزیت، پلاستیک همرنگ دندان و گلس یونومر هستند.

هر کدام از مواد فوق بر هزینه و ظاهر دندان پر شده تاثیر بسزایی دارند و مراجعه کننده با توجه به نظر دندانپزشک باید بهترین گزینه مناسب برای دندان خود را انتخاب کند. رنگ این مواد طلایی، نقره ای و سفید است.

مراقبت های بعد از پر کردن دندان

بعد از پر کردن دندان، هیچ محدودیتی در غذا خوردن و جویدن وجود ندارد اما بهتر است تا یک روز به دندان فشار وارد نشود.

همچنین بعد از رفع بی حسی در صورت مشکل در دندان، بلند بودن دندان پر شده و یا احساس غیرطبیعی بودن، باید به پزشک مراجعه کرد تا مشکل رفع شود.

بهداشت دهان و دندان را رعایت کنید.

تماس با ما